Hoe style je plankdragers van leer?

Plankdragers leer

Het is een trend waar maar geen einde aan lijkt te komen: Plankdragers van leer. Het leuke eraan is dat ze heel gemakkelijk te stylen zijn. Leg er een mooie plank in en je hebt de basis voor en prachtig hoekje, dat maar weinig accessoires nodig heeft. De plankdragers van leer zijn van zichzelf al erg hip en maken dat de plank niet zo vol hoeft te staan om toch een mooie look te creƫren. Je kunt ze op veel manieren gebruiken. Ze zijn er namelijk zowel in klein- als in grootformaat. Een kleiner formaat kun je gebruiken voor een smal, ondiep plankje (bijvoorbeeld op de wc of op de kinderkamer) en grote exemplaren met hele brede en diepe planken zijn super voor in de keuken of woonkamer. Er kunnen super veel spullen op staan, zoals serviesgoed en glazen, maar ook fotolijsten, vaasjes en kandelaars.

Plankdragers van leer zelf maken

Het is niet zo moeilijk om plankdragers van leer zelf te maken, maar het nadeel is dat je dan op zoek moet naar precies het juiste leer. Vaak is het ook nog eens goedkoper om ze gewoon online te bestellen, want dan krijg je er ook de bevestigingsmaterialen bij. Vaak kun je zelf kiezen welke kleur leer je wilt hebben en kun je zelfs de kleur van het bevestigingsmateriaal kiezen. Zo kun je jouw plankdragers van leer helemaal personaliseren zodat ze passen bij jouw inrichting.

Leren accessoires zijn helemaal trendy

Het zijn niet alleen de plankdragers van leer die we steeds meer zien, maar ook allerlei andere accessoires van leer. Denk maar eens aan handdoekhouders, plankhangers en natuurlijk de leren handgreepjes die je aan kastdeurtjes en lades kunt bevestigen. Deze maken van een oud meubeltje weer een hip exemplaar, en kunnen zelfs een hele keuken een nieuwe look geven. Meestal koop je deze in dezelfde webshop als die leren plankdragers, en ook deze vind je in diverse kleuren, formaten en uitvoeringen. Het leukste is natuurlijk als je ze met elkaar combineert!

Leave a Reply