Hoe is de sfeer

Teamuitje tilburg

Op een gegeven moment merk je dat de sfeer in jouw bedrijf wat stiller wordt, mensen hebben minder tijd om met elkaar te praten omdat het altijd druk is, en omdat ze minder met elkaar praten weten ze ook minder van elkaar. De pauzemomenten worden vaak over geslagen en de koffie gaat mee naar het bureau om daar opgedronken te worden. Het wordt tijd om een teamuitje te organiseren. Je kunt heel veel activiteiten bedenken om samen met je personeel te doen, maar vaak varieert de leeftijd van jong tot oud. Een sportdag zal dan ook niet voor iedereen geschikt zijn. En alleen een dinertje vinden de jongeren vaak weer saai. Het is misschien een goed plan om een bureau in te schakelen, die allerlei activiteiten organiseert voor iedereen geschikt.

Teamuitje

Denk je aan een teamuitje in Tilburg? Je team heeft soms tijd nodig om elkaar te leren kennen buiten de werktijden om, en om ook eens plezier met elkaar te hebben. Zo vond ik op internet een Lego bedrijfsuitje. Door middel van spelopdrachten wordt er met Lego gebouwd. Dit om de samenwerking met iedere collega te vergroten. Ook een Lego communicatie evenement is een vorm van een teamuitje, maar dan op een iets serieuzere manier. Ook door middel van opdrachten is het de bedoeling dat je met elkaar situaties bespreekt die ook voorkomen op werkgebied. Erg interessant.

Voorbeelden

Vaak zal een uitje georganiseerd worden door de personeelsvereniging. Is er gelegenheid om een hele dag weg te gaan, of organiseer je een barbecue buiten en regel je alles zelf? In diverse steden kun je een spel doen met z’n allen, bijvoorbeeld Wie is de Mol, of een speurtocht door de stad. Vaak aansluitend met een heerlijke maaltijd. Ook kun je met zijn allen de natuur in en daar opdrachten uitvoeren, zoals pijl en boog schieten of diskgolf. Sommige bedrijven gaan nog verder. Denk dan bijvoorbeeld aan een slipcursus of zelf een stedentrip naar het buitenland.

Leave a Reply