Geef je auto een nieuw uiterlijk met car wrap

car wrap

Heb je een nieuwe auto gekocht, maar waren de kleuropties beperkt en eigenlijk net niet helemaal naar je zin? In plaats van te balen dat je liever een andere kleur had gehad, kun je de kleur van je auto ook daadwerkelijk laten veranderen. Dat kun je doen door middel van een car wrap, waarbij een hoogwaardige folie over de lak van jouw auto wordt geplakt.

Hoe werkt een car wrap?

Kies je voor een car wrap dan wordt de lak van jouw auto grondig geïnspecteerd en schoon gemaakt. Daarna wordt je gehele auto, of een gedeelte ervan, ingepakt in een hoogwaardig plastic folie. Dit folie ziet er niet alleen mooi uit, maar werkt ook nog eens als een extra beschermlaagje voor de oorspronkelijke lak op jouw auto.

Car wrap met gepersonaliseerd ontwerp

Wanneer je je auto laat wrappen in een professionele car wrap, zijn er geen regels waar je je aan moet houden. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en het design op jouw auto zo gek maken als je zelf maar wil. Heb je ergens een stoere striping gezien waarmee je zelf ook wel zou willen rondrijden of heb je zelf een gaaf idee? De grafische designers van een professionele car wrap garage denken graag me je mee. Ook kun je zelf een design aanleveren en dit laten visualiseren door middel van een ontwerptekening of 3D-rendering. De professionele printers en snijmachines in combinatie met hoogwaardig materiaal doen de rest.

Maak van je auto een visitekaartje

Kortom, wanneer je kiest voor een car wrap, kun je alle kanten op qua design en is dit ook nog eens een goede bescherming van de originele lak van jouw auto. Je kunt er dus ook voor kiezen om van je auto een rijdend visitekaartje te maken door een wrap met jouw logo te (laten) ontwerpen. Wat het design van jouw keuze ook is, door een car wrap ziet jouw auto er weer als nieuw uit en rij je gegarandeerd rond in een uniek voertuig.

Leave a Reply