Online Backup maken, waar?

online backup

Er komt een moment waarin je moet kiezen waar je je digitale gegevens kan opslaan. Een online backup maken is wel zo veilig. Je zou er toch niet aan moeten denken dat je alle digitaal opgeslagen gegevens kwijtraakt? Dit geldt voor mensen privé en voor bedrijven. Maar waar zijn je gegevens veilig? Kan de overheid mijn informatie inzien? Hoeveel gegevens kan ik opslaan? Het blijkt dat Noorwegen een perfecte locatie is.

Veiligheid en toegang tot een online backup in Noorwegen

Een computer meenemen op zakenreis is praktisch niet te doen. Ook al heb je een laptop of tablet, het aantal bestanden op een lokale schijf is gelimiteerd. Daarom kiezen veel mensen voor het online opslaan van een backup of bestanden. Niemand echter is veilig voor Big Brother! In een maatschappij die steeds meer digitaal wordt, is dat een probleem. Je wil 24/7 toegang tot je documenten overal ter wereld hebben, maar wil niet bespioneerd worden. Een van de landen die zeer strenge privacy wetgeving heeft is Noorwegen. Noorwegen heeft in vergelijking met de Europese unie zeer strenge privacy wetgeving en is niet gebonden aan de informatie uitwisseling, tussen landen, vanuit landen die wel lid zijn van de Europese Unie.

Energie en ongelimiteerde data van de online backup

Een andere reden om Noorwegen te verkiezen voor jouw online backup en bestanden is de groene stroom die dit land produceert. De opslag van je gegevens gebeurd daarom in Noorwegen groen en duurzaam. Als je een hoop bestanden hebt is een duurzame opslag aan te raden. Iedereen maakt foto’s. De opslag die ieder mens nodig heeft is enorm en groeit dus. Kijk daarom goed naar de limiet aan opslag.

Kies bewust en toekomstgericht

Het opslaan van gegevens en een online backup creëren zijn lastig. Er zijn veel aanbieders. Toch is het opslaan van de gegevens in Noorwegen een aanrader. Aan de ene kant omdat je privacy gewaarborgd is en anderzijds is het duurzaam. Kies dus voor een toekomst waarin je aantallen bestanden kunnen groeien en veilig zijn.

Leave a Reply