Coaching in Den Haag

coaching den haag

Als je sturing nodig hebt in je leven kan het een goed idee zijn om een afspraak te maken met een coach. Een coach kan jou helpen er achter te komen welke richting je het beste op kan gaan en de stappen te nemen die nodig zijn om deze richting op te bewegen. Zo richt een coach zich voornamelijk op praktische tips en is het doel van een coach vooral om jou vooruit te helpen. Ben je benieuwd wat coaching in Den Haag voor jou kan doen? Lees dan verder.

Jezelf beter leren begrijpen

Al zijn we allemaal totaal verschillend, we zijn allemaal mens. Vrijwel alle mensen hebben gedachten. Gedachten kunnen je verder helpen, maar kunnen je ook blokkeren. Door met een afstandje naar je gedachten te leren kijken kan je jezelf beter gaan begrijpen en voor jezelf gaan bepalen of je gedachten helpend zijn of juist niet.

Je toekomstvisie bepalen

Samen met een coach kan je je toekomstvisie bepalen. Dit is de visie die je op dit moment hebt. Deze kan natuurlijk altijd later nog veranderen. Door deze visie voor nu te bepalen weet je het beste welke stappen je kan gaan nemen. Een doel is er niet perse om behaald te worden, maar meer om je onderweg te brengen. Onderweg kan je weer van alles tegenkomen wat je meer duidelijkheid over jezelf en je visie kan geven.

Stappen zetten

Een coach kan jou geen kant en klaar recept geven voor het ultieme verloop van jou leven. Wel kan een coach samen met jou kijken wat de beste stap is die je kan gaan zetten. Als je de eerste stap hebt gezet, volgt de tweede stap vaak vanzelf. Zo is het vooral belangrijk om je leven in beweging te houden zodat alles in je leven kan blijven stromen. Om dit in gang te zetten ga je samen een paar kleine stapjes bedenken die je dichterbij je doel kunnen brengen

Leave a Reply