Voeding voor je baby

hapjes baby

Gezonde voeding voor je baby is belangrijk voor de algehele ontwikkeling. Zorg ervoor dat je baby gezonde hapjes binnenkrijgt. Door maaltijdboxen met gezonde babyhapjes te bestellen heb je een verantwoorde en lekkere maaltijd voor je baby. Bovendien is deze ook vers gemaakt doordat er groenten en fruit in zitten die net zijn geteeld. De ingrediënten worden van over de hele wereld geïmporteerd maar er worden ook regionale producten gebruikt. Door gezonde hapjes voor je baby te kiezen met diverse ingrediënten zorg je ervoor dat je baby alle benodigde vitamines en mineralen uit de schijf van vijf binnenkrijgt. Welke hapjes je kiest voor je baby verschilt per leeftijd. Doordat baby’s zich continue ontwikkelen hebben ze steeds weer andere voedingsbehoeftes.

 

Hapjes voor baby’s van 4 maanden oud

Een eenvoudig en snel hapje voor je baby kan een fruithapje zijn of een groentehapje. Je baby is rond deze leeftijd nog aan het wennen aan het eten van vast voedsel. Je zult vast al wel merken dat je baby snel aan het groeien is. Ook zul je gaan afbouwen met fles-of borstvoeding omdat dit niet altijd meer nodig is. Het is nu belangrijk dat je baby leert wennen aan vast voedsel. Je kunt dus fles- of borstvoeding combineren met het geven van babyhapjes. Zo ga je steeds beetje bij beetje over op vaste voeding. Door het geven van babyhapjes went je baby langzaam maar zeker aan de smaak en de structuur.

 

Hapjes voor baby’s van 5 maanden oud

Nu je baby de leeftijd van 5 maanden heeft bereikt is het spijsverteringskanaal wel zo ver dat je kan beginnen aan de volgende stap. Je baby zal behoefte hebben aan meer vast voedsel. Dan bieden gevarieerde babyhapjes een uitkomst. Op dit moment kun je de fles- of borstvoeding steeds meer gaan afbouwen. Door babyhapjes aan te bieden kan je baby alvast wennen aan vast eten in plaats van alleen maar melk.

Leave a Reply