Bach bloesems passen in een gezonde levensstijl

 Bach Bloesem Utrecht

Bachbloesems zijn afkomstig van planten met een positief werking op je emoties zoals angst, stress, te weinig zelfvertrouwen, zwaarmoedigheid en donkere gedachten. Een behandeling met Bach bloesems kan deze negatieve emoties en gedachten ombuigen. Word je al jarenlang geplaagd door een minderwaardigheidsgevoel? Dan kunnen Bach bloesems je helpen terug in jezelf te geloven.  Ze brengen je tegelijk tot rust. Deze alternatieve geneeswijze werd begin twintigste eeuw ontdekt door dokter Edward Bach. Bach bloesems maken deel uit van de fytotherapie zoals die wordt toegepast bij Fytotherapie Utrecht.

Zelfs geschikt voor kinderen

Zijn therapie bewees ondertussen zijn doeltreffendheid bij vele emotionele problemen, zelfs bij kinderen. Bach bloesems helpen bijvoorbeeld bij slaapstoornissen, stress, examenvrees, een tekort aan zelfvertrouwen, hyperactieve kinderen (ADHD), verdriet, schuldgevoelens of bij een gebrek aan concentratie. Dokter Bach ontdekte 38 verschillende soorten bloemen, elk met zijn eigen geneeskrachtige eigenschappen. Hij voegde er zelf een 39ste aan toe: een mengsel van meerdere bloesems.

Veilig en betrouwbaar?

Bachbloesems zijn puur natuur zodat ze zowel door volwassenen als door kinderen veilig kunnen gebruikt worden.  Ze zijn veilig en betrouwbaar zonder ook maar één nevenwerking. Ze zijn niet verslavend, zodat je er nooit teveel kunt van nemen. Je mag deze Bach bloesems zelfs samen innemen met medicijnen zonder dat hun werking wordt verstoord. Bach bloesems maken dan ook deel uit van iedere gezonde leefstijl.

Behandeling

 

De behandeling met bach bloesems duurt gemiddeld drie maanden omdat het effect niet direct merkbaar zal is. De ernst van je probleem, te hoge verwachtingen, het verkeerde gebruik of een verstoorde energiestroom kunnen de werking van Bach bloesems verstoren.  Geef de Bach bloesems voldoende tijd om je klachten te verzachten en op te lossen. Hoewel je klachten zich al een tijdje manifesteerden, geldt dat ook voor het verzachten en behandelen. Ook daar is tijd voor nodig. Woon je in de regio Utrecht en spreken deze Bach Bloesems je aan? Dan staan de therapeuten van Bach Bloesem Utrecht je met raad en daad bij.

Leave a Reply