3D beeld laten maken van je zwangere buik

3D beeld zwangere buik

Als je zwanger bent is dit een speciale periode die je doormaakt. Er gebeurt van alles waardoor er in korte tijd veel ontwikkelingen zijn. Ook de ontwikkeling van je kind lijkt soms in een stroomversnelling te zijn. Om een herinnering te houden aan je zwangerschap kun je een 3D beeld maken van je zwangere buik. Hoeveel kosten hieraan verbonden zijn hangt af van de grootte en de materiaal van het 3D beeld van je zwangere buik. Je kunt je buik laten vastleggen op de manier die bij jou past. De materialen die je kunt kiezen zijn metaal, brons of koper. Hout is ook een mogelijkheid.

 

Hoe gaat het maken van een 3D beeld in zijn werk

Als je een 3D beeld laat maken van je zwangere buik gaat dit volgens een bepaald stappenplan. Het is aan te raden om vanaf week 33 van je zwangerschap een 3D scan te laten maken. In deze periode zal je buik namelijk het meeste groeien. Zo’n 2 tot 3 weken voor die datum kun je alvast een afspraak hiervoor maken. Je komt dan voor een kennismakingsafspraak van ongeveer drie kwartier. Hier moet je een aantal keuzes maken. Bijvoorbeeld over de positie waarin je wilt staan en welk formaat het beeld wordt. Vervolgens wordt de scan gemaakt waarbij je op een draaiplateau staat. Dan wordt de 3D opname van je buik gemaakt. Daarna kun je gelijk het resultaat zien en eventueel kunnen er dan nog wat dingen worden gewijzigd. Als iedereen tevreden is wordt de scan nog een beetje verfijnd en afgedrukt met een 3D printer. Na ongeveer 3 weken is het beeldje klaar.

 

Werkwijze bij het maken van een 3D beeld

Bij het maken van het 3D beeld wordt ervoor gezorgd dat je je op je gemak zult voelen. Zodra je op de scan staat wordt deze twee keer rondgedraaid wanneer je stilstaat in de afgesproken houding. Het is mogelijk om nog een keer van houding te veranderen.

Leave a Reply