Pedicure in Katwijk

Pedicure Katwijk

Als je op zoek bent naar een pedicure dan kun je in Katwijk zeker een fijne pedicurepraktijk vinden. Je kunt met vele redenen een afspraak boeken bij een pedicure. Zo kun je voor een ontspannen behandeling heen en voor medische redenen. Zo kun je een heerlijk ontspannen behandeling krijgen waarbij de spieren, huid en nagels behandeld worden. Bij een medische pedicure behandeling kun je denken aan het verwijderen van likdoorns, kalknagels, behandelingen bij diabetes en meer. 

Ontspannend pedicure behandeling

Als je mooie verzorgde teennagels en voeten wilt kun je zeker naar een pedicure gaan. Zo behandeld de pedicure niet alleen de nagels maar ook je gehele voet. Bij een ontspannende behandeling kan daarbij het onderbeen ook meegenomen worden met een massage. De massage verzorgd en ontspant alle spieren die gedurende het lopen en staan zo flink belast worden. Verder zal de gehele voet aangepast worden als je daarvoor kiest. Je voet wordt verzorgt met een voedende crème, overtollig eelt kan verwijderd worden en je nagels worden gevijld en gelakt. het lakken van de nagels kan in allerlei kleuren en patronen wat natuurlijk ontzettend tof kan staan. Zo wordt ervoor gezorgd dat je niet alleen perfect verzorgde voeten en nagels hebt maar alles ook fijn ontspannen is.

Medische pedicure behandeling

Je kunt met veel verschillende klachten een behandeling krijgen bij de medische pedicure. Vaak wordt aangeraden om bij terugkerende klachten één keer per jaar naar de pedicure te gaan voor het onderhouden van een gezonde voet. Afhankelijk van de behandeling zal er een preventieve behandeling plaatsvinden of een behandeling gericht op de klacht. Het kan gaan om het verwijderen van likdoorns, het behandelen van kloven, het behandelen van kalknagels of schimmelnagels. Daarnaast doet een pedicure nog meer complexere behandelingen zoals het behandelen van klachten bij diabetes,reuma of kanker. Dit kan maandelijks, eens per kwartaal zijn of jaarlijks. Per persoon kijkt de pedicure wat nodig is. Zo wordt de hele behandeling aangepast op jou.

Leave a Reply