Bedrijfskleding binnen jouw bedrijf zorgt voor herkenning

Bedrijfskleding -(drukwerk, reclamemateriaal, Signartikelen

Bedrijfskleding binnen jouw bedrijf heeft vele voordelen. Het is natuurlijk super functioneel, want jouw medewerkers hebben kleding nodig terwijl ze aan het werk zijn, die comfortabel genoeg zijn om in te werken. Daarnaast geeft bedrijfskleding herkenning en is het een deel van jouw huisstijl. Jouw huisstijl is de visualisatie van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld maar aan de kleuren die je gebruikt binnen jouw bedrijf. Dat hoort in jouw huisstijl. Een goede huisstijl zorgt voor herkenning, naamsbekendheid en uiteindelijk dus ook meer klanten en meer winst. Bedrijfskleding helpt jou om de huisstijl van jouw bedrijf een stukje meer compleet te maken

Bedrijfskleding als reclamemateriaal

Naast dat bedrijfskleding jouw huisstijl compleet maakt, dient bedrijfskleding ook als reclamemateriaal. Stel je hebt een bedrijf in de bouw en jouw medewerkers zijn ergens buiten aan het werk. Als er dan achterop de kleding van jouw medewerkers het naam en logo van jouw bedrijf staat, werkt dit als reclame. Natuurlijk werkt dit ook als je een geheel anders soort bedrijf hebt, zoals een restaurant. Jouw klanten zien de naam en logo van het bedrijf steeds weer, waardoor het gemakkelijker in hun hoofd blijft plakken. Op die manier werkt bedrijfskleding ook als reclamemateriaal.

Meer dan alleen bedrijfskleding

Je hebt verschillende bedrijven waar je terecht kan voor verschillende soorten drukwerk en signartikelen. Er zijn bedrijven die meer verkopen dan alleen gedrukte shirts en broeken. Denk ook aan ander drukwerk en reclamemateriaal zoals tassen, posters en zelfs auto’s! Dit zorgt voor een geheel binnen jouw huisstijl. Dat heeft voordelen intern en extern. Jouw medewerkers voelen zich één met het bedrijf als ze deel mogen zijn van de huisstijl. Daarnaast hebben ze een beter beeld van de sfeer en het imago dat jouw bedrijf wilt uitstralen, op die manier kunnen ze beter ter werk gaan. Ook zorgen signartikelen  er voor dat je super herkenbaar bent, zoals bij het voorbeeld van de auto. Iedereen merkt direct op dat de auto van jouw bedrijf is.

Leave a Reply