Praktische oplossing van een droogrek 

Droogrek

Als je de was wil laten drogen, dan heb je natuurlijk ruimte en een droogrek nodig. Verschillende soorten staande en hangende droogrekken zijn verkrijgbaar. In verschillende situaties kan een plafonddroogrek een ideale oplossing zijn zodat je de was makkelijk op kunt hangen. Wanneer je niet de ruimte hebt om een wasrek te plaatsen dan is een plfonddroogrek ideaal. Zo kan je kleine ruimtes toch je was laten drogen. Het maakt niet uit welke ruimte hoe groot of kleine ruimte is. Je kunt altijd het rek aan het plafond bevestigen.

Droogrek aan het plafond 

Een plafonddroogrek is in vergelijking met staand rek of zelfs een rek die je aan de muur kan bevestigen veel handiger.  Het is veel meer praktisch je gebruikt. Zit je niet met deuren die open of dicht moeten. Vaak zit het plafond droogrek hoger dan de deur.  Heb je nog nog minder ruimte om het droogrek te plaatsen of een rek aan muur bevestigen, dan plafond is dan echt een ideale optie voor kleine wasjes. Zo kun je het plafond droogrek op heel veel plaatsen hangen, denk aan het trapgat, het washok, de douche, wat je ook maar een handige plek vindt. Een plafonddroogrek valt ook niet erg op dus het zal geen doorn in het oog zijn.

Praktische kant van een plafonddroogrek

 

Kleine wasjes kun je volledig aan het plafond droogrek opgehangen. Doordat het zo hoog hangt zal was nooit de grond raken. Een plafonddroogrek is ook handig om als extraatje om je was aan te hangen. Denk aan het plaatsen van het plafonddroogrek in het washok. Zo kun je meteen kleine wasjes ophangen nadat je de was hebt gedaan. Het is ook extra handig om een extra wasje aan te hangen. Als je een extra wasje wilt ophangen dan hoef je ook geen rek uit te klappen. Dit scheelt ook nog eens ontzettend veel tijd. Al met al is een plafonddroogrek ideaal. Voor studenten die weinig ruimte hebben, voor onbenutte ruimtes en als je geen vloerruimte hebt.

Leave a Reply