Gepersonaliseerde champagne, is dat iets voor jou?

Gepersonaliseerde champagne, is dat iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een lekker wijntje of heb jij liever een sterke rum of whisky? Of houd jij meer van champagne? Dan is het goed om te weten waar je dit vandaan komt en waar het vandaan komt. Veel mensen denken er niet over na. Maar het is belangrijk dat je goed advies krijgt bij het kopen van drank. Als jij een biefstukje of vis aan het eten bent heb je natuurlijk wel de goede wijn erbij nodig. Je kan hier de beste en meest bijzondere soorten drank krijgen. Maar ze hebben nog iets speciaals. Je kan je eigen Gepersonaliseerde champagne laten maken. Bij dit bedrijf weten ze alles over drank. Ze weten alles over waar het is gemaakt en hoe. Zo weten ze precies wat voor drank bij jou past. Heb jij juist geen idee wat je wilt? Dat is geen enkel probleem.

Champagne

Ben jij op zoek naar een lekker flesje champagne? Dat is geen probleem want die zijn er genoeg in het assortiment. Maar wil jij nou echt een uniek en speciaal flesje champagne, dat is er ook. Je kan Gepersonaliseerde champagne kopen. Hiermee kan je het precies maken naar hoe jij het wil hebben.  Heb jij bepaalde smaken die je lekker vind, dan is dit ideaal.

verschillende dingen 

Wat dit bedrijf ook aanbiedt is een wijnproeverij. Je kunt hier gezellig met vrienden of collega’s vanaf 4 personen veel soorten wijn proeven met het bijhorend hapje. Je kan lekker wijn drinken en wat eten met je vrienden terwijl je ook wat leert over de wijn en de smaken daarbij. Wijn kan met bepaalde smaken van eten heel lekker zijn. Hierdoor weet je precies welke wijn lekker is als jij een ossenhaas eet, ideaal toch! Ze verkopen ook kunst hier. In de winkel hangt verschillende kunst van  het Rotterdamse duo Chinnoe & Vlemmix. Zij maken exclusieve kunstwerken waar iedereen gelijk verliefd op wordt. Hun werk ademt rust en ruimte aan en is rijk aan eenvoud. Deze kunstwerken kun je bewonderen tijdens je bezoekje aan de winkel. Maar ben jij verliefd op 1 van de kunstwerken? Dan heb je de kans om een kunstwerk te kopen. 

Ben jij op zoek naar een winkel waar je uitsluitend advies krijgt over alle soorten drank en waar ze lekkere proeverijen doen en waar je ook nog Gepersonaliseerde champagne kan laten maken? Dan is De Kralingse Drankenspecialist perfect voor jou.

Leave a Reply